Nuran Oğuz Anaokulu
TOYGAR MAH. KİBAR SK. NURAN OĞUZ ANA OKULU BLOK NO 32 KARESİ / BALIKESİR

VİZYON

Milli ve manevi değerlere bağlı, Türkçeyi doğru ve düzgün kullanabilen, sorumluluk sahibi hakkını savunan ve başkalarının hakkına saygılı davranan, özgüven sahibi, özgün düşünebilen, farklı yaklaşımlara sahip, kendisi ve çevresiyle barışık çocuklar yetiştirmek. “SEVİGYLE, İLGİYLE, BİLGİYLE BÜYÜYORUZ”!!!

MİSYON

Demokrasiyi ilke edinen; hoş görülü, empati kurabilen, öğrenmeye ve araştırmaya meraklı, kendine güvenen, kendini ifade edebilen, dürüst, sosyal çevreye duyarlı, sağlıklı ve başarılı bireyler yetiştirmek için: Ekip çalışmaları ve pozitif enerji ile Okul Öncesi Eğitiminin önemini toplumun her kesimine yaymak.

BAŞARILAR

BEYAZ BAYRAK BESLENME DOSTU OKUL DEĞERLER EĞİTİMİ BAYRAĞI OKULUM TEMİZ BELGESİ E-TWİNNİNG OKULU
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM